DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

Selçukbey Mh. 726 Sk. No1 DENİZLİ
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkeleri ışığında ve Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda dürüst, kararlı, araştırmacı, sorgulayıcı, değişime ve yeniliğe açık, çevresine ve kendine saygılı, her yönüyle örnek kişiliğe sahip, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojileri üreten ve uygulayan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermektir.
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Ders Başlama:07.20 Ders bitiş :17:30
Doğalgaz
0 - yok
BELEDİYE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE HAT MİNİBÜSLERİ OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
OKULUMUZ ADLİYE SARAYINA 1,5 KM, ALBAYRAK MEYDANINA 200 METREDİR.