Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

Vizyon: İşbirlikçi bir öğrenme ortamı oluşturarak, öğrencilerimizin yaparak-yaşayarak öğrenmesini sağlamak ve bilişim teknolojilerini derslere entegre ederek kullanıp dijital platformlarda e-güvenliği sağlamak.Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkeleri ışığında ve Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda dürüst, kararlı, araştırmacı, sorgulayıcı, değişime ve yeniliğe açık, çevresine ve kendine saygılı, her yönüyle örnek kişiliğe sahip, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojileri üreten ve uygulayan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermektir.Okulumuz da E-güvenliğin (e-Güvenlik) , bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital ortamdaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için gerekliliğine inanmakta ve bu doğrultuda gerekli çalışmalar yapmakta olup,öğrencilerin ve personelin dijital ortamın potansiyel zararlarından korunmasını sağlamak amaçlarımızdan biridir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:00 Ders bitiş :18:00
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL VE FUTBOL TURNUVALARI,BALE,HALK OYUNLARI KURSLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ART STREET KIDS E TWİNNİNG PROJESİ EL EMEĞİ GÖZ NURU E TWİNNİNG PROJESİ

WEB - https://denizlivalirecepyazicioglu.meb.k12.tr

Adres - Selçukbey Mh. 726 Sk. No1 DENİZLİ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ADLİYE SARAYINA 1,5 KM, ALBAYRAK MEYDANINA 200 METREDİR.

Adres - Selçukbey Mh. 726 Sk. No1 DENİZLİ

Ulaşım BELEDİYE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE HAT MİNİBÜSLERİ OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM